INTROTILBUD 779 KR. INDTIL D. 1.7.2021

Book en Human Design Business Session

At drive virksomhed skal ikke være kompliceret og overvældende. Og du skal ikke passe ned i en kasse.

 Du skal blot finde din vej til succes – og aflære det, du har fået fortalt der virker, men som ikke fungerer for dig. Dét kan Human Design hjælpe dig til.

En session varer 90 min. og foregår over telefon. Du får et udførligt indblik i din unikke Human Design type, og hvordan du kan drive virksomhed, brande og markedsføre dig i overensstemmelse med dig og dine unikke gaver.

For der findes ingen one size fits all strategier til succes!

Sessionen giver dig svar på:

➤ Hvad din genizone er (uden indblanding fra dit ego med “kan det lade sig gøre?” og “tør jeg det?”)

➤ Hvordan du tiltrækker kunder/salg i overensstemmelse med dig og dit unikke design

➤ Dine potentialer og gaver, som du kan bruge i din branding – dét, du bliver husket for af din målgruppe

➤ Hvordan du bedst arbejder og bruger din energi – og dermed undgår overvældelse og stress

➤ Hvordan du træffer beslutninger i overensstemmelse med dig, så du vælger dét, der er det rigtige for dig!

➤ Hvordan du med fordel kan markedsføre dig ud fra dit design – så du får mest muligt ud af din markedsføring!

Priserne stiger til 1.000 kr. + moms for en personlig session (60 min.) og 1.500 kr. + moms for en business session (90 min.) d. 1.7.2021.

Book din session her!

Sådan gør du:

1. Udfyld formularen.
2. Jeg vender tilbage så hurtigt så muligt på mail. Sammen finder vi en tid til din session.
3. Efter bekræftelsen af vores aftale modtager du en faktura, der skal betales inden sessionen.
4. Jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt.
5. Du modtager en PDF med det mest essentielle fra vores session og lydfil fra sessionen, så du kan lytte til den igen og igen.

Har du brug for en afklarende samtale inden du beslutter dig, så kontakt mig endelig.

Antal sessioner til intropris (ved bestilling inden d. 1.7.2021)

14 + 9 =

“Et ret markant vendepunkt i forhold til min virksomhed”

UDTALELSE:

“Jeg har netop haft en intet mindre end vild Human Design Business session med Bine. Under sessionen fik jeg hele mit design gennemgået. Jeg fik en masse værdifulde råd og rettesnore i forhold til min virksomhed og hvordan jeg bedst passer på mig selv og min energi.

Efterfølgende har jeg fået tilsendt en lydfil med hele sessionen, som jeg glæder mig til at lytte igennem, så jeg kan høste endnu flere guldkorn fra sessionen.

Jeg tror, jeg med sikkerhed kan sige, at den session bliver et ret markant vendepunkt i forhold til min virksomhed og i min oplevelse af mig selv som selvstændig. Bines ord kommer til være en evig reminder i min vej videre frem.

Bine er en fantastisk formidler af Human Design og der hvor jeg selv blev noget overvældet over indholdet af mit chart, mærkede jeg Bines åbenlyse og uforbeholdne opbakning, begejstring og entusiasme over de potentialer og muligheder, der ligger i mit chart. Der var plads til at reflektere og sætte tingene i perspektiv i samtalen og der var Bine er virkelig kompetent og indsigtsfuld sparringspartner. Hun er selv projector, som skal guide andre og hun virkelig projector i sin essens.

Det er vist ikke sidste gang, jeg har haft en session hos Bine. Jeg kommer til at få brug for en kompetent guide i udfoldelsen af mit design for det kommer til at kræve noget mod.

Tak for dig, Bine! Du får hermed mine allerbedste anbefalinger.”

– Mette Weinreich, Indehaver af Mette Weinreich Counseling

FAQ

Hvor mange sessioner skal jeg bestille?

1 session giver dig et udførligt indblik hele vejen rundt om dit unikke Human Design chart + hvordan du kan bruge det i din virksomhed, markedsføre dig og brande dig i overensstemmelse med dit unikke design. Dvs. du får en personlig Human Design reading kombineret med, hvordan du konkret kan bruge det i din virksomhed. 1 time giver utroligt meget værdi og et udførligt indblik i sit design (Jeg har selv fået en 60 min. personlig Human Design reading og den var absolut livsændrende!)

Men den største forandring sker, når vi bruger det i praksis. Det hedder faktisk Human Design Eksperiment, fordi vi skal eksperimentere med vores design og finde den måde, der fungerer bedst for os.

2-3 sessioner er for dig, der vil rådgives dybere i hvordan du driver virksomhed, brander og markedsfører dig i overensstemmelse med dit unikke design. Session 2 og 3 er strategisk rådgivning i dit brand og markedsføring kombineret med Human Design.

Vi tager udgangspunkt i det, der fylder i din virksomhed – skal du skifte retning i din virksomhed, justere på målgruppe og niche, skal du lancere et nyt forløb, er du nystartet eller noget helt andet, der kræver en business mentor ved din side?

Kontakt mig, så finder vi ud af, om jeg kan hjælpe dig med din udfordring og om der skal 2 eller 3 sessioner til.

Jeg har også et 1:1 Branding Mentorforløb i støbeskeen med Human Design. Jeg skræddersyer forløbet til dig ud fra din Human Design type og sammen skaber vi det brand/den virksomhed, du drømmer om.

Hvad er forskellen på en personlig og en business session?

En personlig Human Design læsning varer 60 min. og giver dig et udførligt indblik i dit Human Design chart.

En Human Design Business session varer 90 min. Du får det samme som i en personlig læsning + tips til hvordan du kan tiltrække salg ud fra din energitype, markedsføre dig ud fra din profil og indblik i din genizone. Forberedelsestiden er desuden længere for mig ved en business session.

Priserne stiger til 1.000 kr. + moms for en personlig session og 1.500 kr. + moms for en business session d. 1.7.2021.

Bestil en personlig Human Design session

Hvis du ikke ønsker en Human Design Business session, men ønsker en Human Design reading af dit chart, hvor jeg ikke tager udgangspunkt i, at du har en virksomhed, så skriv til mig her.

Introprisen er også 779 kr. indtil d. 1.7.2021 for personlige sessioner.

HUMAN DESIGN BUSINESS SESSIONER V/
BRANDING & BUSINESS MENTOR, BINE BORG-THOMSEN

Kontakt:

bine@yinbranding.dk yinbranding.dk ⟡ CVR 35707581