Book en Human Design Business Session

Få et udførligt indblik i dit unikke Human Design chart, og hvordan du kan drive virksomhed og markedsføre dig, i overensstemmelse med dit energetiske blueprint.

 Du skal blot finde din vej til succes – og aflære det, du har fået fortalt der virker, men som ikke fungerer for dig. Dét kan Human Design hjælpe dig til.

En session varer 90 min. og foregår over telefon.

For der findes ingen one size fits all strategier til succes!

Sessionen giver dig svar på:

➤ Hvad din genizone er (uden indblanding fra dit ego med “kan det lade sig gøre?” og “tør jeg det?”)

➤ Hvordan du tiltrækker kunder/salg i overensstemmelse med dig og dit unikke design

➤ Dine potentialer og gaver, som du kan bruge i din branding – dét, du bliver husket for af din målgruppe

➤ Hvordan du bedst arbejder og bruger din energi – og dermed undgår overvældelse og stress

➤ Hvordan du træffer beslutninger i overensstemmelse med dig, så du vælger dét, der er det rigtige for dig!

➤ Hvordan du med fordel kan markedsføre dig ud fra dit design – så du får mest muligt ud af din markedsføring!

Pris:

1.500 kr. eks. moms
for 90 min. session inkl. lydfil og 10+ siders PDF

Prisstigning per 1/12-2021:
1.800 kr. eks. moms

Book din session her!

Sådan gør du:

1. Udfyld formularen. Du skal bruge dit præcise fødselstidspunkt.
2. Jeg vender tilbage så hurtigt så muligt på mail. Sammen finder vi en tid til din session.
3. Efter bekræftelsen af vores aftale modtager du en faktura, der skal betales inden sessionen.
4. Jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt.
5. Du modtager en PDF med det mest essentielle fra vores session og lydfil fra sessionen, så du kan lytte til den igen og igen.

Har du brug for en afklarende samtale inden du beslutter dig, så kontakt mig endelig.

Antal sessioner:

5 + 14 =

Udtalelser

"Et ret markant vendepunkt i forhold til min virksomhed"

Jeg har netop haft en intet mindre end vild Human Design Business session med Bine. Under sessionen fik jeg hele mit design gennemgået. Jeg fik en masse værdifulde råd og rettesnore i forhold til min virksomhed og hvordan jeg bedst passer på mig selv og min energi.

Jeg tror, jeg med sikkerhed kan sige, at den session bliver et ret markant vendepunkt i forhold til min virksomhed og i min oplevelse af mig selv som selvstændig. Bines ord kommer til være en evig reminder i min vej videre frem.

Det er vist ikke sidste gang, jeg har haft en session hos Bine. Jeg kommer til at få brug for en kompetent guide i udfoldelsen af mit design for det kommer til at kræve noget mod.

Tak for dig, Bine! Du får hermed mine allerbedste anbefalinger.

METTE WEINREICH, INDEHAVER AF METTE WEINREICH COUNSELING

"Det er den bedste gave jeg har givet mig selv og min virksomhed"

 Jeg havde den store fornøjelse at få en HD reading af Bine og wow det var vildt. Jeg sad tilbage med en følelse af at blive set og genkendt på en måde, som jeg havde så meget brug for, både personligt og i forhold til min virksomhed. Bine formåede at sætte ord på hvordan det er at være mig, både i forhold til hvordan jeg tager beslutninger, tænker og føler.

Den største værdi HD har givet mig er at jeg er gået fra, at tænke om mig selv, at måske er jeg også bare lidt mærkelig, til at forstå at jeg lever lige præcis mit design og at jeg er lige præcis som jeg skal være. Det er en kæmpe gave. Og jeg forstår nu hvorfor min karriere vej aldrig har været snorlige. Det er som om det bare er lidt lettere at træffe beslutninger både privat og i min virksomhed.

Bine forklarede det hele i et roligt og empatisk tempo med stor nysgerrighed på mig, og det var fantastisk. Og det var guld værd at få koblet mit design til min virksomhed og få en meget større forståelse for min genizone.

Så sidder du derude og overvejer om en HD reading er gavnlig kan jeg kun sige GØR DET.. Det er den bedste gave jeg har givet mig selv og min virksomhed.

KRISTINA BONDE, TERAPEUT

"Det er længe siden jeg har følt mig så set og mødt"

 Jeg har fået en Human design buisness session hos Bine og hun får min varmeste anbefaling! 💗  Bine hiver Human design ned på et plan, så alle kan være med! Hun sammenflettede mine personlige gaver med min buisness og gav SÅ mange gode råd og fokuspunkter med på vejen. Hun afsluttede sessionen ved at sætte et kærligt spot på min genizone, som jeg vil tage med mig videre på min vej 🌱  Det er længe siden jeg har følt mig så set og mødt lige dér hvor jeg var 🙏 

MARIA FRA KAERLIGENOTER

"At blive klogere på mig selv betyder, at jeg kan bruge min energi mere effektivt!"

 Jeg kunne genkende mig selv, da Bine beskriv min type og de særlige gaver (?), jeg har. Det har været enormt spændende og værdifuldt at blive klogere på mig selv, og det har bekræftet mig i, at jeg er på rette vej og har valgt den rigtige sti. Men det bedste var, at Bine også kom med input til, hvordan jeg kan prioritere min energi, og hvordan jeg kan håndtere nogle af de situationer/udfordringer, jeg møder ift. den type jeg er.

Sessionen har givet mig en tro på, at nogle af de ting, jeg kan mærke er rigtige for MIG rent faktisk også er det – også selvom det falder uden for normen ift hvad andre forventer og gør.

For selvstændige som mig er det enormt vigtigt at kende mine styrker – det hjælper mig med at prioritere min opgaver og min arbejdsdag, så jeg ikke brænder ud. Men i stedet har en dejlig og givende hverdag, hvor jeg har overskud og energi til både arbejde og familie.

Jeg vil anbefale alle, der dyrker personlig udvikling at få en session – selvstændig eller ej, så er det værdifuldt at kende sig selv.

GITTE

FAQ

Hvor mange sessioner skal jeg bestille?

1 session giver dig et udførligt indblik hele vejen rundt om dit unikke Human Design chart + hvordan du kan bruge det i din virksomhed, markedsføre dig og brande dig i overensstemmelse med dit unikke design. Dvs. du får en personlig Human Design reading kombineret med, hvordan du konkret kan bruge det i din virksomhed. 1 time giver utroligt meget værdi og et udførligt indblik i sit design (Jeg har selv fået en 60 min. personlig Human Design reading og den var absolut livsændrende!)

Men den største forandring sker, når vi bruger det i praksis. Det hedder faktisk Human Design Eksperiment, fordi vi skal eksperimentere med vores design og finde den måde, der fungerer bedst for os.

2-3 sessioner er for dig, der vil rådgives dybere i hvordan du driver virksomhed, brander og markedsfører dig i overensstemmelse med dit unikke design. Session 2 og 3 er strategisk rådgivning i dit brand og markedsføring kombineret med Human Design.

Vi tager udgangspunkt i det, der fylder i din virksomhed – skal du skifte retning i din virksomhed, justere på målgruppe og niche, skal du lancere et nyt forløb, er du nystartet eller noget helt andet, der kræver en business mentor ved din side?

Kontakt mig, så finder vi ud af, om jeg kan hjælpe dig med din udfordring og om der skal 2 eller 3 sessioner til.

Jeg har også et 1:1 Branding Mentorforløb i støbeskeen med Human Design. Jeg skræddersyer forløbet til dig ud fra din Human Design type og sammen skaber vi det brand/den virksomhed, du drømmer om.

Hvad er forskellen på en personlig og en business session?

En personlig Human Design læsning varer 60 min. og giver dig et udførligt indblik i dit Human Design chart.

En Human Design Business session varer 90 min. Du får det samme som i en personlig læsning + tips til hvordan du kan tiltrække salg ud fra din energitype, markedsføre dig ud fra din profil og indblik i din genizone. Forberedelsestiden er desuden længere for mig ved en business session.

Bestil en personlig Human Design session

Hvis du ikke ønsker en Human Design Business session, men ønsker en Human Design reading af dit chart, hvor jeg ikke tager udgangspunkt i, at du har en virksomhed, kan du booke en læsning her.

Læsningen tager 60 min og koster 1.250 kr. inkl. moms

HUMAN DESIGN BUSINESS SESSIONER V/
BRANDING & BUSINESS MENTOR, BINE BORG-THOMSEN

Kontakt:

bine@yinbranding.dk yinbranding.dk ⟡ CVR 35707581